Cine suntem noi?

Suntem o companie de consultanță și externalizare a serviciilor de dezvoltare, fiind parte a grupului Karalius Group cu sediul central la Paris. Compania Karalius Group a fost înființată în anul 2009 și este specializată în servicii de consultanță tehnologică și inginerie informatică, atât în Franța, cât și la nivel internațional. Karalius Group coordonează transformarea activității marilor companii, prin derularea unor proiecte de dezvoltare tehnologică și prin crearea și optimizarea sistemelor informatice.

Ca urmare a elaborării strategiei de dezvoltare la nivel european, compania Karalius Group a înființat sucursala din Madrid în anul 2013, urmând ca ulterior să fie prezentă pe piața din estul continentului prin filiala sa din Romania, deschisă în August 2015 la București. Oferim clienților noștri o gamă variată de servicii informatice la nivel local, propunând o oferta de servicii de tip “nearshore”, începand cu anul 2016.

Prin prezența pe piața din Romania ne propunem să venim în întampinarea clienților Karalius Group care își dezvoltă activitatea local dar și a potențialelor companii interesate de colaborarea cu o echipă de specialiști ce dispun de o vastă expertiză tehnică. Prin abordarea orientată în direcția rezolvării problemelor specifice fiecărui client, oferim soluții personalizate care să permită beneficiarilor noștri atingerea obiectivelor lor de dezvoltare pe termen lung, precum și flexibilitate de natura sa asigure evoluția lor într-un mod coerent.

Ce oferim?

Domeniul de activitate al companiei are în esență două direcții complementare:

• Consultanță IT

• Dezvoltarea de aplicații software

• Management de infrastructura IT

Concepem și implementăm soluții profesioniste, adaptate nevoilor și activității clienților nostri. Suntem alături de clienți pe tot parcursul implementării proiectelor și îi ajutăm să maximizeze beneficiile investițiilor efectuate.mSoluțiile dezvoltate de noi au la bază două ingrediente: eficiența și calitatea. Acestea sunt asigurate prin:

• Direcții complementare de competență, care acoperă aria tuturor aspectelor ale unui sistem informatic, pornind de la prelucrarea datelor, până la valorificarea informației în deplină securitate;

• O arie vastă de servicii personalizate, adaptate specificității activității fiecărui client;

• Competențe metodologice împreună cu expertiză tehnică, înțelegerea cerințelor clienților, servicii flexibile și respectarea angajamentelor;

• O organizație bazată pe experiența acumulată, pe împărtășirea cunoștințelor și a expertizei proprii.

Valorile noastre

Cultura și personalitatea grupului Karalius sunt definite de valorile noastre fundamentale. Acestea ne ghidează conduita și deciziile cotidiene.

• Atenția pentru clienți

Ne angajăm să acordăm o atenție completă nevoilor clienților noștri, cu scopul de a înțelege problemele cu care se confruntă aceștia și factorii mediului din care fac parte. Clienții care optează pentru serviciile noastre vor beneficia de consiliere și soluțiile perfect adecvate nevoilor companiilor lor.

• Eficiența

Putem face față noilor provocări, cu ajutorul melanjului a doi factori esențiali – flexibilitate și rapiditate, bazându-ne pe creativitate, ingeniozitate și expertiză. Promovăm inovațiile excepționale, pentru a fi în tendințele mediului în continuă schimbare. Ne luăm angajamentul să ne sprijinim clienții în implementarea noilor soluții adecvate nevoilor lor și le permitem o dezvoltare care definește noi orizonturi tehnologice consultanților noștri.

• Responsabilitate

Soluțiile pe care le propunem sunt destinate îmbunătățirii performanțelor economice ale clienților cu care colaborăm. Dorim să stabilim o relație profesională de durată, reciproc avantajoasă, bazată pe excelența serviciilor noastre. În ceea ce privește colectivul intern, recrutăm și promovăm cele mai bune talente din cadrul companiei noastre, cărora le susținem dezvoltarea in cariera și promovăm o atitudine câștigătoare în rândul acestora.

• Spiritul de echipă

Ne orientăm conduita companiei prin stimularea și armonizarea dezvoltării companiei privindevoluția colaboratorilor noștri, pentru a îmbunățăți calitatea individuală a performanței. Scopul nostru este de a insufla și de a conserva mentalitatea Karalius Group, de la obiective comune la cunoștințe și viziune. Suntem de părere că spiritul de colaborare poate fi menținut cu ajutorul unei comunicări adecvate și a respectului reciproc.